Gratis je energielabel berekenen met Label-UP

Gratis je energielabel berekenen met Label-UP

We leven in een tijd waarin energie en het besparen ervan steeds belangrijker wordt. Iedereen heeft er wel iets over gehoord en we willen allemaal ons steentje bijdragen. Een manier om te weten hoe energiezuinig je huis is, is door je energielabel berekenen. Als we minder energie verbruiken, betekent dit dat er minder fossiele brandstoffen worden gebruikt en dat is weer beter voor het milieu. Daarnaast, als je huis goed geïsoleerd is, dan hoef je minder te stoken in de winter en blijft het koeler in de zomer. Dat voelt gewoon lekkerder. Bovendien, als we allemaal een beetje besparen, maakt dat samen een groot verschil. Het is dus echt een win-win situatie. Met Label-UP kun je de eerste stap zetten om die besparing te realiseren.

Wat Label-UP precies doet

Label-UP is een nieuw online platform dat speciaal is ontwikkeld om jou te helpen bij het bepalen van het energielabel van je huis. Dus stel je hebt een woning en je weet niet hoe energiezuinig het is, dan kun je met de hulp van Label-UP daar snel achter komen. Het mooie van dit platform is dat het rekening houdt met allerlei factoren. Denk hierbij aan isolatie, het type ramen dat je hebt, de verwarmingsbron en nog veel meer. Al die gegevens voer je in en voilà, je krijgt een helder inzicht in het energielabel van je huis.

Je hoeft er niets voor te betalen

Label-UP is helemaal gratis. Dat betekent dat je zonder ook maar een cent te betalen je energielabel kunt berekenen. Waarom zou je geld uitgeven aan iets als dit als het ook gratis kan, toch? Het team achter Label-UP vindt het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot deze informatie. Ze geloven dat als meer mensen weten hoe energiezuinig hun huis is, ze ook sneller stappen zullen ondernemen om het te verbeteren.

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *